Hodnocení obchodu

5,0 233 hodnocení
5
230x
4
2x
3
0x
2
0x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
SB Avatar autora Stanislav Brídzik | 20.5.2024
MT Avatar autora Marcel Tomsa (Administrátor) 22.5.2024
Velmi děkujeme za krásné hodnocení. Těší nás, že jsme splnili vaše očekávání a budeme rádi za Vaši další návštěvu našeho obchodu. SPORTECAS
HU Avatar autora Helena Urbančoková | 28.4.2024
MT Avatar autora Marcel Tomsa (Administrátor) 28.4.2024
Velmi děkujeme za krásné hodnocení našeho obchodu. Vážíme si toho, že jste si našli čas a podělili se s námi o své pozitivní zkušenosti. Bude nám potěšením, pokud se na nás opět obrátíte. SPORTECAS
DU Avatar autora Denisa uhrikova | 20.4.2024
MT Avatar autora Marcel Tomsa (Administrátor) 23.4.2024
Děkujeme za Vaše skvělé hodnocení. Jsme rádi, že jste s našimi produkty i službami spokojen. Je to pro nás zavazující, abychom dokázali poskytovat i nadále služby na co nejvyšší úrovni, ke spokojenosti našich klientů. Těšíme se na Vaši další návštěvu našeho obchodu. SPORTECAS
Avatar autora Roman Šimsa | 19.4.2024
MT Avatar autora Marcel Tomsa (Administrátor) 23.4.2024
Velmi děkujeme za krásné hodnocení našeho obchodu. Jsme rádi, že jsme splnili Vaše očekávání a těšíme se na Vaši další návštěvu našeho obchodu. SPORTECAS
MK Avatar autora Miloš Košátko | 8.4.2024
Zakoupeno kimono. Prvotřídně ušito - kvalitní provedení. Jsem spokojen. Děkuji
MT Avatar autora Marcel Tomsa (Administrátor) 9.4.2024
Mnohokrát děkujeme, že jste si udělali čas a zanechali tak skvělé doporučení na produkty a služby našeho internetového obchodu. Jsme potěšeni, že s námi máte tak pozitivní zkušenost. Budeme se snažit poskytovat co nejlepší služby i nadále a těšíme se na Vaši další návštěvu v našem internetovém obchodě. SPORTECAS
HK Avatar autora Hynek Koloničný | 29.3.2024
Naprosto
MT Avatar autora Marcel Tomsa (Administrátor) 3.4.2024
Děkujeme za skvělé hodnocení. Jsme rádi, že jste byli s našimi službami spokojeni. Budeme se snažit, abychom našim zákazníkům poskytovali stejně vysoké standardy při každém nákupu. Děkujeme za důvěru a doufáme, že se k nám brzy vrátíte. SPORTECAS
FS Avatar autora František Sviba | 6.3.2024
MT Avatar autora Marcel Tomsa (Administrátor) 3.4.2024
Velmi děkujeme za Vaše pětihvězdičkové hodnocení. Jsme opravdu rádi, že jste byli s našimi službami spokojeni. Budeme se snažit, abychom našim zákazníkům poskytovali stejně vysoké standardy při jejich každém dalším nákupu. Děkujeme za důvěru a doufáme, že se k nám brzy vrátíte. SPORTECAS
ŠB Avatar autora Šárka Buberová | 28.2.2024
Vše 100% - komunikace, rychlost, vstřícnost, kvalita.
MT Avatar autora Marcel Tomsa (Administrátor) 28.2.2024
Děkujeme za krásné hodnocení. Jsme rádi, že jste byli s našimi službami spokojeni a budeme se snažit, poskytovat služby na stejně vysoké úrovni při každém nákupu. Děkujeme za důvěru a doufáme, že se k nám brzy vrátíte. SPORTECAS
IB Avatar autora Iva Bielová | 7.2.2024
OJ Avatar autora Oddíl judo | 25.1.2024
MT Avatar autora Marcel Tomsa (Administrátor) 25.1.2024
Velmi děkujeme za Vaše pětihvězdičkové hodnocení. Jsme opravdu rádi, že jste byli s našimi službami spokojeni. Budeme se snažit, abychom našim zákazníkům poskytovali stejně vysoké standardy při jejich každém dalším nákupu. Děkujeme za důvěru a doufáme, že se k nám brzy vrátíte. SPORTECAS
IK Avatar autora Irina Kharlamova | 29.12.2023
MT Avatar autora Marcel Tomsa (Administrátor) 30.12.2023
Velmi děkujeme za krásné hodnocení našeho obchodu. Jsme rádi, že jsme splnili vaše očekávání a těšíme se na Vaši další návštěvu našeho eshopu. SPORTECAS
ZH Avatar autora Zuzana Helebrantová | 23.12.2023
Naprostá spokojenost, výborná komunikace a vstřícnost. Zboží kvalitní, bohužel jsme nenašli vhodnou velikost. Snad se podaří příště.
MT Avatar autora Marcel Tomsa (Administrátor) 27.12.2023
Jsme velmi rádi za vaše pěkné hodnocení i to, že s námi máte pozitivní zkušenost. Vaše recenze je pro nás zavazující a my se budeme i nadále snažit o poskytování co nejlepších služeb. Děkujeme, že jste si našli čas a podělili se s námi o své pozitivní zkušenosti. Bude nám potěšením, pokud se na nás opět obrátíte. SPORTECAS
Avatar autora Roman Šimsa | 20.12.2023
MT Avatar autora Marcel Tomsa (Administrátor) 20.12.2023
Děkujeme za skvělé hodnocení. Jsme rádi, že jste s našimi službami spokojeni a velmi děkujeme za Vaši důvěru, kterou se budeme snažit nezklamat. Doufáme, že se k nám brzy vrátíte. SPORTECAS
GB Avatar autora Gabriela Brunnerová | 6.12.2023
MT Avatar autora Marcel Tomsa (Administrátor) 7.12.2023
Mnohokrát děkujeme, že jste si udělali čas a zanechali tak skvělé doporučení na produkt a služby našeho internetového obchodu. Jsme potěšeni, že máte s naším produktem tak pozitivní zkušenost. Doufáme, že se k nám brzy opět vrátíte. SPORTECAS
MT Avatar autora Michal Türb | 4.12.2023
MT Avatar autora Marcel Tomsa (Administrátor) 4.12.2023
Velmi děkujeme za krásné hodnocení našeho obchodu. Jsme rádi, že jsme splnili Vaše očekávání a těšíme se na Vaši další návštěvu našeho obchodu. SPORTECAS
PV Avatar autora Petr Vaněk | 19.11.2023
MT Avatar autora Marcel Tomsa (Administrátor) 19.11.2023
Velmi děkujeme za krásné hodnocení našeho obchodu. Jsme rádi, že jsme splnili vaše očekávání a těšíme se na Vaši další návštěvu našeho eshopu. SPORTECAS
Avatar autora Antonina Žižlavská | 14.11.2023
Spokojenost
MT Avatar autora Marcel Tomsa (Administrátor) 15.11.2023
Děkujeme za krásné hodnocení. Jsme rádi, že jste byli s našimi službami spokojeni a budeme se snažit, poskytovat služby na stejně vysoké úrovni při každém nákupu. Děkujeme za důvěru a doufáme, že se k nám brzy vrátíte. SPORTECAS
MK Avatar autora Milana Koutna | 12.11.2023
Kimono ještě nevyzkoušeno. Ale skvělá komunikace !
MT Avatar autora Marcel Tomsa (Administrátor) 13.11.2023
Děkujeme, že jste si našli čas a podělili se s námi o své zkušenosti s naším obchodem. Jsme velmi rádi za vaše pěkné hodnocení i to, že zkušenost s námi máte pozitivní. Vaše recenze je pro nás zavazující a my se budeme i nadále snažit o poskytování co nejlepších služeb. Bude nám potěšením, pokud se na nás opět obrátíte. SPORTECAS
JH Avatar autora Juraj Hamza | 8.11.2023
MT Avatar autora Marcel Tomsa (Administrátor) 8.11.2023
Děkujeme za Vaše krásné hodnocení. Jsme rádi, že jste s našimi produkty i službami spokojen. Je to pro nás zavazující, abychom dokázali poskytovat i nadále služby na co nejvyšší úrovni, ke spokojenosti našich klientů. Těšíme se na Vaši další návštěvu našeho obchodu. SPORTECAS
SH Avatar autora Světlana Hurčíková | 5.11.2023
MT Avatar autora Marcel Tomsa (Administrátor) 6.11.2023
Velmi děkujeme za Vaše pětihvězdičkové hodnocení. Jsme opravdu rádi, že jste byli s našimi službami spokojeni. Budeme se snažit, abychom našim zákazníkům poskytovali stejně vysoké standardy při jejich každém dalším nákupu. Děkujeme za důvěru a doufáme, že se k nám brzy vrátíte. SPORTECAS